Onze Tuinkamer is ook jouw plek

De Tuinkamer is Voice Art’s eigen, unieke locatie in Gasselte, middenin de Drentse natuur aan de voet van de Hondsrug. Deze verstilde plek met vrij uitzicht op groen vormt het decor voor verschillende activiteiten. Activiteiten die passen bij het rustgevende karakter van onze tuin en het intieme theater. Trots als we zijn op deze mooie plek, laten we jou daar graag van meegenieten.

 

De Tuinkamer voor coaching en retraite

De Tuinkamer is een ideale plek voor het geven van coaching en retraites. Stilstaan, reflecteren, de balans opmaken en ontdekken wat het meest wezenlijk voor je is. Verbind je weer met je ware natuur in de Tuinkamer.

Coaching Art of living

Retraite Sound & Silence

 

Overnachten in de Tuinkamer

Zoek je rust en ontspanning? Wil je ècht even helemaal tot jezelf komen? De Tuinkamer is dé plek voor rustzoekers en natuurliefhebbers. Combineer je verblijf bijvoorbeeld met een wandelcoaching of ademsessie. Wil je echt onthaasten en volledig ontspannen? Overnacht dan in het stookhuisje of in onze sfeervolle luxe Bell-tent. De tent is volledig ingericht en voorzien van een comfortabele boxspring, zithoek, houtkachel en elektriciteit. Geniet van vogelgezang, zonsopkomst, kampvuur, houtgestookte hottub, rust en ruimte.

 

Tuintheater voor kleine groepen

Bij de Tuinkamer hoort een kleinschalig openlucht theater. Voice Art organiseert hier groepslessen, workshops, uitvoeringen en tuinconcerten. Maar jij kunt het theater ook huren voor kleine groepen. Zoek je een unieke locatie voor een lezing, training of workshop? Yogalessen bij ondergaande zon? Je eigen optreden in de buitenlucht voor familie en vrienden? Het kan allemaal.
In de buitenkeuken kun je heerlijk koken, zodat jij en je gasten extra lang kunnen genieten in de natuur. De faciliteiten zijn geschikt voor groepen tot ongeveer 12 personen. Het theater heeft 100 zitplaatsen. In de tuin is er voor de kinderen een speelplek met een trampoline, duikelrek en schommels.