Over

Over Sjoukje

Ruim 17 jaar geleden startte Sjoukje Voice Art. Sindsdien begeleidt ze mensen met het vinden en laten klinken van hun stem. Zingen is voor Sjoukje een passie, juist die bezieling is in haar stem te horen. Ze vindt haar inspiratie in de energie van de natuur en de transformerende kracht van klank en vibratie.

Ze ontwikkelde haar kennis over muziektheorie, zangpedagogiek en didactiek aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen en het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Daarnaast nam deel aan verschillende master classes. Sjoukje heeft op diverse concoursen prijzen gewonnen en zong in binnen- en buitenland. Ook gaf ze zangles aan het Conservatorium in Bamako (Mali). En was ze gastdocent aan het Montessori Lyceum in Groningen en het Harens Lyceum, onderdeel van het Zernike College waar ze lesgaf aan JTM-leerlingen (Jong Talent Muziek).

Sjoukje volgde diverse aanvullende opleidingen op het gebied van lichaamsbewustzijn. De afgelopen jaren creëerde ze met De Tuinkamer een prachtige plek voor klank en verstilling. Op deze bijzondere plek kijkt ze graag met je mee!