Reacties van leerlingen op vocal coaching en auditietraining

Terug naar coaching
Review van Dorine Hoekstra op vocal coaching van Voice Art
Dorine Hoekstra
 

“Bij binnenkomst is er altijd even tijd voor een gezellig kopje thee of koffie en een praatje. Hierdoor wordt een ontspannen sfeer gecreëerd, zodat je je snel op je gemak voelt bij Sjoukje. Dat is heel belangrijk als je gecoacht wilt worden in je zang. Typerend voor Sjoukje is dat ze ernaar streeft om het beste naar boven te halen, ze kijkt over de blokkades heen die jij zelf hebt opgebouwd. Daardoor word je als leerling gestimuleerd om verder te kijken en je eigen grenzen te verleggen. Op deze manier kun je weer groeien in je zingen.”

 

Review van Jessica Floor over vocal coaching bij Voice Art
Jessica Floor
 

“ik wil dit jaar graag toegelaten worden op een musicalopleiding. Bij Voice Art ben ik me aan het klaarstomen voor de audities. De opnamedag heeft mij weer een stukje verder gebracht daarin. Door een demo te maken van mijn auditienummers, heb ik kunnen testen hoe deze nummers er onder stress uitkomen. Ook kan ik mezelf nu terugluisteren en hopelijk de nummers nog een laatste beetje verbeteren voor deze audities.”

 

Femke van Essen
 

"De zanglessen van Sjoukje zijn momenten waar ik mijn hele leven met veel plezier aan terug zal denken. In voorbereiding op het conservatorium heeft Sjoukje mij met veel geduld en enthousiasme begeleid. Ook kon ze soms streng zijn, waardoor ze mij heel veel heeft geleerd. Door haar professionele en persoonlijke aanpak heeft ze mij zangtechnisch en op persoonlijk gebied veel bijgebracht. Haar prachtige stem en energie zijn voor mij een bron van inspiratie, ik kwam altijd vol energie bij Sjoukjes lessen vandaan! Nu gaat het zangavontuur voor mij verder op het conservatorium. Ik kan alleen maar zeggen: Sjoukje, dankjewel voor alle geweldige lessen!"

 

Review Kirsten Holwerda op vocal coaching bij Voice Art
Kirsten Holwerda
 

"Als docent muziek in het voortgezet onderwijs aan het Zernike College zing ik de hele dag vooral popliedjes. Voor onze klassieke muziekavond dirigeer ik jaarlijks het schoolkoor en in mijn vrije tijd zing ik klassiek bij het Noord Nederlands Concert Koor. Ik heb op het conservatorium best veel zanglessen gehad, maar niet eerder klassiek. Sjoukje biedt me met veel enthousiasme en plezier goede tips, oefeningen en geschikt repertoire om mijn zangtechniek te verbeteren. Ook helpt ze me bij het voorbereiden van de koorstukken en audities. Naast dit harde werken is het vooral ook heel gezellig en ga ik met veel plezier naar haar lessen. En het is super om zelf weer even leerling te zijn."

 

Deborah van Arragon
 

"Voor mijn examen op de Kunstacademie heb ik een opera-videoperformance gedaan. Sjoukje heeft mij daarbij enorm geholpen. Niet alleen op het gebied van zang en training is ze geniaal, maar ook in het geheel overzien. Samen denken en keuzes maken, met uiteindelijk een geweldig resultaat! Mijn examenperformance is zelfs voor de Academiekunstprijs genomineerd. Sjoukje heeft zeer zeker een creatieve kijk op het leven en weet voor vele onzekerheden altijd de passende oplossing. De lessen vond ik heerlijk, ik keek er elke keer naar uit, want deze zijn op maat gemaakt en passen daarom zo goed bij elke soort leerling en situatie. Ik had het zonder Voice Art nooit zo goed kunnen volbrengen. Veel dank."

 

Mirte de Vrieze
 

"Ik wilde mijn EP inzingen voor een conservatoriumopdracht, maar was onzeker over mijn stemkwaliteit en techniek. Sjoukje heeft mij bewust gemaakt van hoe mijn ademhaling en de spanning in mijn lichaam invloed hebben op de klank van mijn stem. Haar steun en coaching waren heel waardevol tijdens mijn afstuderen aan het Prins Claus Conservatorium dat ik cum laude heb afgerond. Sjoukje is begaan, rustig, passievol en heeft ervaring in het werkveld waarmee ze mij heeft geholpen bij de start van mijn muziekcarrière."

 

Voice Art

Zangles, stemexpressie, adembewustzijn, coaching en retraites

Contact


06 141 79 331
info@voiceart.nl

Zangles

Tuinkamer

Instagram


KvK 02089349