Reacties coaching

Terug naar coaching
Melanie Benus
 

"Op het moment dat ik bij Sjoukje kwam, zat ik niet goed in mijn vel en was ik erg uit balans. In een prettige en veilig voelende Tuinkamer, heeft zij mij meegenomen in een reis door mijn lichaam. Ik heb leren voelen waar spanningen zitten en heb deze spanningen vervolgens leren loslaten. Dankzij de coaching sessies van Sjoukje heb ik mezelf weer teruggevonden. Nu luister ik veel beter naar mijn lichaam en neem steeds meer de tijd voor de dingen die IK graag wil in mijn leven. Hierdoor zit ik veel lekkerder in mijn vel!"

 

Tanja
 

Ik vond het een heel bijzondere en helende ervaring! Transformerend, bevrijdend en bekrachtigend. Intens en verrijkend, alsof er een verloren stuk thuis in mezelf terug heb gevonden.

 

Tim
 

Het is bijzonder de moeite waard om elke keer weer een bezoek te brengen. Soms met een vraag en soms met een gevoel dat nog niet onder woorden gebracht kan worden. Altijd verlaat ik Gasselte met inzichten waarvan ik weet dat die kloppen en bij mij als persoon horen. Hoe we daar toe komen is voor mij soms een raadsel maar Sjoukje weet dat in een prettige en veilige atmosfeer te doen.

 

Voice & Inner Resonance | De Tuinkamer

Zangles, stemexpressie, adembewustzijn, coaching en retraites

Contact


06 141 79 331
info@voiceart.nl

Tuinkamer

Instagram


KvK 02089349