Reacties van leerlingen en cursisten op zangles bij Voice Art

Terug naar zangles
Joris Mellema
 

"In de zangstudio van Sjoukje voel ik mij net zo comfortabel als thuis. Tijdens haar zanglessen luistert ze goed naar je. Sjoukje legt vooral de focus op wat voor jou belangrijk is. Wanneer je een beperking voelt, vindt zij voor jou de oplossing. In een paar maanden tijd wist Sjoukje mij te helpen met vocale blokkades waarvan ik soms al jaren last had. Inmiddels ben ik aangenomen op het ArtEZ Conservatorium in Zwolle. Voice Art is een plek voor mensen bij wie muziek diep in het hart zit."

 

Review Eva van Atten over zangles bij Voice Art
Eva van Atten
 

"Sjoukje is meer dan een zangdocente. Ze neemt de tijd en geeft goede raad. Ze neemt met de videocamera een nummer op en dat kijken we dan samen terug. Hierbij geeft Sjoukje tips over houding en over hoe ik me het best kan presenteren. Haar tips en coaching hebben mij erg geholpen en op diverse vlakken verder gebracht, zowel qua zang als op persoonlijk vlak."

 

Review van Rianne Mulder over zangles bij Voice Art
Rianne Mulder
 

"De zanglessen bij Voice Art zijn verrijkend, gezellig, ongedwongen en ontspannend. Sjoukje is een zanglerares die het beste in je naar boven weet te halen. De extra momenten, zoals de thema-avonden en de studio-opnames, zorgen ervoor dat je het geleerde in een ontspannen sfeer in de praktijk kunt brengen."

 

Review Robert Vermanen over zangles bij Voice Art
Robert Vermanen
 

“Les bij Voice Art is gezellig, ontspannend, maar ook hard werken. Sjoukje haalt het onderste uit de kan, maar doet dat op een prettige manier. Gedurende het lestraject krijg ik uitstekende feedback en zie ik mijn voortgang terug. Het tempo en de stijlen bepalen we samen, de les is dan ook perfect op mij afgestemd.”

 

Review Alfons Pot over zangles bij Voice Art
Alfons Pot
 

“Omdat zingen een stem geeft aan m’n gevoel, is het kwetsbaar. Ik had een bang hart en een zwak geloof in m’n talent. Sjoukje gaf mij het vertrouwen en loodste mij met haar kennis en kunde naar het theater. Ik ben haar dankbaar!”

 

Review Tjepke Popkema - Chap LePop - over zangles bij Voice Art
Tjepke Popkema
 

“Na een fiks aantal jaren als slagwerker actief te zijn geweest, begon het schrijven van liedjes mij erg te trekken. Die wilde ik ook graag zelf zingen. Ik heb toen de stap gezet en me opgegeven voor zangles bij Sjoukje. En daar heb ik geen spijt van. Sjoukje helpt mij niet alleen bij het ontwikkelen van mijn stem, maar stimuleert mij tevens tot het schrijven van liedjes. Inmiddels heb ik al een aantal optredens mogen doen, en dat smaakt absoluut naar meer. Ik breng muziek uit onder mijn ‘alter-ego’ Chap LePop. Kijk ook maar eens op www.chaplepop.com of op YouTube of Facebook!”

 

Review Mathilde de Waal over zangles bij Voice Art
Mathilde de Waal
 

“Op mijn verjaardag kreeg ik als verrassing zanglessen cadeau en zo kwam ik bij Voice Art terecht. Nu geniet ik van Sjoukje haar warme en waardevolle lessen en gezellige groepslessen, ze heeft mij gecoacht om mijn muzikale bereik te ontwikkelen, mijn ademhaling te verbeteren en meer mijn emotie over te brengen in mijn zang. In 2015 heb ik mij vooral bezig gehouden met twee nummers voor mijn bruiloft, die ik in een studio heb opgenomen en als hoogtepunt heb gezongen op mijn bruiloft.”

 

review zangles Jantine Lubbers
Jantine Lubbers
 

“Sinds een aantal jaar krijg ik zangles. Sjoukje geeft je tijdens de lessen haar volledige aandacht. Ik ben van nature enthousiast en ga er vol motivatie voor, maar dankzij de goede ondersteuning kan ik mijn zangtalent verder tot bloei laten komen. Sjoukje is altijd vrolijk en heeft altijd zin om met je aan de slag te gaan. Het gevolg is dat ik op de terugweg van zangles nog enthousiaster ben dan toen ik ernaartoe ging."

 

Willem Niewold over de voorzingavond van Voice Art
Willem Niewold
 

"De groepslessen zijn hoogtepunten. Je wordt gedwongen een paar nummers gedegen voor te bereiden en je leert optreden - een vak apart. De sfeer is altijd positief en daardoor veilig. Zo ook de laatste keer: het was spannend, leerzaam, goed voor het zelfvertrouwen en uiteindelijk ook onderhoudend en gezellig. Ik heb alweer zin in de volgende voorzingavond."

 

Review van Hortense Lenferink over Voice Art
Hortense Lenferink
 

"Just a few lines to express my deepest thanks, and thoughts to an amazing teacher. She knows perfectly how to support, give confidence, and get the best out of all her students. She exceptionally adapts her courses to the personal conditions and environment, which is rare to find in music. Finally, thank you for deeply loving what you do, your passion for your work and the sunshine you bring all around you. I really hope to see you soon."

 

Review van Anne de Andrade over Voice Art
Anne de Andrade
 

"Eergisteren deed ik mijn eerste groepszangles bij Voice Art. Wat een boost! Het was heel erg fijn om te kunnen oefenen om te zingen voor een intiem publiek in een veilige omgeving. Ik heb ook ontzettend veel geleerd door te kijken en te luisteren naar de andere studenten en wat hebben we gelachen en genoten, dat geven de foto's mooi weer:) Sjoukje heeft de bijzondere gave vanuit gevoel te organiseren, wat de avond (en haar lessen) heel speciaal maakt. Het is duidelijk. Dit was zeker niet de laatste keer dat ik mee doe;)
Bedankt Sjoukje, Feico, fotograaf en iedereen aanwezig!"

 

Voice Art

Zangles, stemexpressie, adembewustzijn, coaching en retraites

Contact


06 141 79 331
info@voiceart.nl

Zangles

Tuinkamer

Instagram


KvK 02089349