Onze Tuinkamer is ook jouw plek

De Tuinkamer is Voice Art’s eigen, unieke locatie in Gasselte, middenin de Drentse natuur aan de voet van de Hondsrug. Deze verstilde plek met vrij uitzicht op groen vormt het decor voor verschillende activiteiten. Activiteiten die passen bij het rustgevende karakter van onze tuin en het intieme theater. Trots als we zijn op deze mooie plek, laten we jou daar graag van meegenieten.

 

De Tuinkamer voor retraite en coaching

Voice Art geeft al meer dan 10 jaar zangles en coaching. Op basis van praktijkervaring ontwikkelde Voice Art bijvoorbeeld de methode Voice Release om spanning los te laten met behulp van je stem. En waar kun je dat nou beter doen dan lekker buiten in de natuur? De Tuinkamer is een ideale plek voor het geven van coachingsessies.
Meer over de cursus Ademstroom
Meer over de methode Voice Release

 

Overnachten in de Tuinkamer

Zoek je rust en ontspanning? Wil je ècht even helemaal tot jezelf komen? De Tuinkamer is dé retraiteplek voor rustzoekers en natuurliefhebbers. Combineer je verblijf bijvoorbeeld met een stiltewandeling of coachingsessie. Wil je echt onthaasten en volledig ontspannen? Boek dan één of enkele overnachtingen. Je slaapt in onze luxe bell-tent op een comfortabele boxspring. Er is een gezellige houtkachel, een koelkast en je kunt zelf koffie en thee zetten.

Toe aan een retraite met coaching? Vraag dan meer informatie.

 

Tuintheater voor kleine groepen

Bij de Tuinkamer hoort een kleinschalig openlucht theater. Voice Art organiseert hier groepslessen, workshops, uitvoeringen en tuinconcerten. Maar jij kunt het theater ook huren voor kleine groepen. Zoek je een unieke locatie voor een lezing, training of workshop? Yogalessen bij ondergaande zon? Je eigen optreden in de buitenlucht voor familie en vrienden? Het kan allemaal.
In de buitenkeuken kun je heerlijk koken, zodat jij en je gasten extra lang kunnen genieten in de natuur. De faciliteiten zijn geschikt voor groepen tot ongeveer 12 personen. Het theater heeft 80 zitplaatsen. In de tuin is een speelplek voor kinderen.

Wil je het tuintheater huren? We vertellen je er graag alles over.