Dieper voelen met je stem

Bij Voice Release gebruik je je stem en zet je klank in om spanning in je lichaam los te laten. Je leert je gevoel te uiten vanuit je eigen identiteit. Op basis van jouw eigen kracht en mogelijkheden. De methode Voice Release verzacht en opent als het ware je lichaam zodat je stem vrijer kan klinken. Het resultaat is een rijkere, diepere klank en een breder pallet aan klankkleuren.

 

Klank als spiegel

Iedere stem is van nature vrij, met een unieke klankkleur, boventonen en trilling. Maar als er blokkades ontstaan hoor je dat in de klank van je stem. Klanken zijn trillingen en bestaan uit energie. De methode Voice Release is als een spiegel die je bewust maakt van de energiestromen in je lichaam. Die worden beter voelbaar waardoor klank dieper in je lichaam kan resoneren.

 

De methode Voice Release

Bij deze methode leer je gebruik te maken van automatische processen zoals ademhaling en klank om spanning en stress los te laten. We werken onder andere met muziekvisualisatie en oefeningen om te aarden. Voice Art ontwikkelde de methode Voice Release op basis van meer dan 10 jaar praktijkervaring met gerichte oefeningen.

Voice Release volg je in losse coachingsessies van een uur à 60 euro exclusief btw. Je kunt zelf bepalen hoeveel sessies je wilt. Wil je eerst ontdekken wat Voice Release voor jou kan betekenen? Start dan met een proefsessie van een halfuur à 22 euro (excl. btw, tot 21 jaar is het btw-vrij).

Vraag naar Voice Release coaching

Lees de Algemene voorwaarden