Ademstroom

Vitaler door betere ademhaling

Met behulp van ademhalingsoefeningen leer je op een eenvoudige manier te ontspannen. En dat werkt de hele dag door. Je ervaart minder stress en meer rust en ontspanning. Een goede ademhaling maakt je vitaler en energieker en voorkomt allerlei vage klachten.

 

Goede ademhaling geen automatisme

Ieder mens wordt geboren met een natuurlijke ademhaling. Baby’s en kleine kinderen hebben nog een ontspannen buikademhaling, maar veel volwassenen hebben een oppervlakkige borstademhaling. Zij houden onbewust hun adem in. Gedachten, emoties, stress en weinig beweging maken dat je oppervlakkiger en sneller ademt, waardoor allerlei vage klachten kunnen ontstaan.

 

Ontspan met ademhalingsoefeningen

Heb je last van snel ademhalen, spanning, lusteloosheid, slaapstoornissen, hoofdpijn of hyperventilatie? Zorg dan voor een ontspannen ademhaling. Dat is belangrijk voor een goede lichamelijke en geestelijke gezondheid. Een goede ademhaling zorgt dat zuurstof sneller naar de cellen wordt getransporteerd. Een rustige, beheerste ademhaling heeft een positief effect op het zenuwstelsel en de organen en ontspant lichaam en geest.

 

Coaching ademstroom

Met coachingsessies ademstroom word je je bewust van je ademhaling en ga je meer ademruimte benutten. Je wordt minder angstig of geïrriteerd en krijgt meer rust en energie. In de cursus maak je kennis met verschillende ademhalingstechnieken door middel van:

  • ademhalingsoefeningen
  • visualisatieoefeningen
  • ontspanningsoefeningen

Ademstroom volg je in losse coachingsessies van een uur à 55 euro exclusief btw (cursisten tot 21 jaar betalen geen btw). Je krijgt informatie mee naar huis om te oefenen. Wil je eerst ontdekken wat ademstroom voor jou kan betekenen? Start dan met een proefsessie van een halfuur à 22 euro (exclusief btw).

Vraag naar de cursus ademstroom

Lees hier de Algemene Voorwaarden