Zangles voor kinderen

Alleen of met z’n tweeën zingen

Kinderen vanaf ongeveer 10 jaar kunnen bij Voice Art individueel zangles volgen. Maar een duoles kan ook! Want wat is er nou leuker dan samen met een vriendje of vriendinnetje zingen? Of wil jij gezellig samen met je zoon of dochter op zangles?

 

Muzikale stimulans

Voice Art biedt de liedjes en oefeningen op een speelse manier aan, waarbij voldoende ruimte wordt gelaten aan de eigen fantasie en bewegingsvrijheid van het kind. Er wordt op een ongedwongen manier gewerkt aan de ontwikkeling van muzikaliteit en creativiteit, zodat het zangtalent van het kind wordt gestimuleerd. Het krijgen van meer zelfvertrouwen door zingen en spelen staat voorop!

 

Zangles voor kinderen

De privélessen zijn wekelijks en duren 45 minuten per les. In overleg is het eventueel ook mogelijk om tweewekelijks individueel les te krijgen.
De duolessen voor 2 leerlingen duren naar keuze 45 of 60 minuten.

Vraag naar de mogelijkheden

 

Persoonlijke begeleiding

Voice Art kan kinderen en jongeren ook persoonlijk begeleiden met zang en andere creatieve werkvormen die goed zijn voor het zelfvertrouwen en de zelfredzaamheid. Vaak gaat het om kinderen met bepaalde problematiek die hier baat bij hebben.

Meer over begeleiding